exclusief verdeler van

solargardarmorcoatprofessionals choice
bestelonline
 
 

"Kantoren en winkels worden steeds meer opgetrokken met grotere glaspartijen. Grote glaspartijen zijn een lust voor het oog, maar zorgen voor overhitting en ongemak tijdens de warme zomermaanden. Gelukkig biedt SolarGard lx70 een oplossing!"

Energiebesparend en dus milieuvriendelijk.

met Solar Gard LX70 op uw glaspartijen bespaar je gevoelig op uw energierekening. Bovendien beperk je de CO2 uitstoot van uw verwarmingssysteem en draag je je steentje bij tegen de opwarming van de aarde.

PDF - download de specificaties van LX70

environment

Behoud van natuurlijk licht.
SolarGard lx70 laat natuurlijk zonlicht binnen en geeft voldoende nuttig licht zonder dat het uitzicht en de doorkijk van uw raampartijen wijzigt.

Haal daglicht binnen zonder de hitte.
Op helder 1/8" glas (3mm), komt de hitte van zonlicht probleemloos binnen. Met SolarGard LX70 op uw glaspartijen wordt meer dan de helft van de zonneënergie tegengehouden, inclusief 99% van de U.V.-stralen, terwijl het zichtbaar licht blijft.

Bescherm uw interieuromgeving.
SolarGard lx70 handhaaft zelfs de binnentemperatuur, minimaliseert hittezones en onaangename warmte. SolarGard lx70 is als een zonnescherm voor uw binnenomgeving die u tegen vroegtijdige veroudering van de huid en sommige huidkankers beschermt. Ook uw meubels, stoffen en kunst worden tegen verkleuring beschermd.

Bescherm het milieu.
Met koelere binnentemperaturen, vermijdt SolarGard LX70 het overmatig gebruik van airconditioning wat de energie-efficiëntie verhoogt, elektriciteitsrekening doet dalen en het comfort gevoelig doet toenemen.

zuurtags - reportage - tvbrussel

 

Rubenshuis Antwerpen
Meer lezen...

 

IPES gebouw St-Denijs Westrem
Meer lezen...

 

Koninklijke Vlaamse Schouwburg

 

NMBS Hasselt

 

St. Johns international school Waterloo

 

Fortis AG Roeselare

 
 

  © PROGLASS Belgium 2008 - info@proglass.be - www.proglass.be - ontwerp bthere.be