Spring naar de inhoud

Zon- en warmtewerende folie

Zon- en warmtewerende folie

De zon- en warmtewerende folies gemonteerd door Proglass Belgium houden ongelijke temperaturen en overdreven warmte onder controle.  Door meer dan de helft van de totale zonne-energie buiten te houden, ervaart u een verhoogd comfort en bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur.

Een aangename binnentemperatuur dankzij de folie. De airco staat minder aan!
KVS Brussel

Zon- en warmtewerende folies kunnen zowel op de binnen- als de buitenzijde van de beglazing worden gemonteerd.  De meeste folies combineren meerdere eigenschappen, zoals zon- en warmtewerend & inkijkwerend of UV-werend.  Zowel op de nieuwste superisolerende beglazing als op enkele beglazing kan er altijd een folie worden gemonteerd. Hiervoor vragen wij specifieke informatie op of komen wij langs ter plaatse vooraleer een offerte te maken.  Na de installatie van onze folies krijgt de beglazing een licht spiegelend, getint uitzicht. In veel gevallen beperken ze ook de inkijk van buiten naar binnen toe, dus geniet u meer privacy.

Ze worden ook vaak toegepast op lichtstraten en koepels om de hinderlijke weerkaatsing van het zonlicht in computerschermen weg te nemen.

Ook een zonwerende coating is dit een toepassing die veel gevraagd wordt: voor het behandelen van onregelmatig gevormde polyester of glazen daken/lichtstraten, biedt deze coating de perfecte oplossing tegen oververhitting of ongewenste zonnestralen.

Voordelen van zon- en warmtewerende folies

  • Bieden een maximaal thermisch comfort.
  • Houden de warmte buiten in de zomer en binnen in de winter.
  • Besparing op energiefactuur.

Beglazing waarop een folie werd gemonteerd, geeft een mooie en egale uitstraling.  Een upgrade voor uw kantoor of woning. De folies bestaan in verschillende tinten en diktes.  Onze ervaren installateurs komen bij u langs, zonder de minste overlast te bezorgen.  Na de installatie van de folies, mag de beglazing gedurende een 14-tal dagen niet gereinigd worden.  Daarna mag de beglazing zoals onbehandelde beglazing onderhouden worden.

Interesse in onze zon- en warmtewerende glasfolies?

Contacteer ons

Belgisch vakmanschap

Sedert 2001 levert Proglass Belgium top kwaliteit af met eigen personeel.

Kwaliteitsgarantie

Proglass Belgium is Solar Gard Premium Partner actief in België. Folies gemonteerd door Proglass Belgium vallen onder de fabrieksgarantie van Solar Gard.

Persoonlijke aanpak

Wij komen altijd ter plaatse de situatie inschatten en maken vrijblijvend een offerte.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren.
Meer info