exclusief verdeler van

solargardarmorcoatprofessionals choice
bestelonline
 
 
Professioneel tinten autoruiten.

"De zeven voornaamste redenen waarom Solar Gard® glasfolie de perfecte partner voor uw wagen is"

tinten van autoruiten

 1. Meer rijcomfort en energiebesparing
  Glasfolie is ontwikkeld om zonne-energie te weerkaatsen en te absorberen. In de wagen blijft het dus koel. Afhankelijk van het type folie kan er tot 61% van zonnewarmte uit uw auto geweerd worden! Minder gebruik van de airco, resulteert in minder energieverbruik.
 2. Bescherming tegen ultraviolette straling
  Solar Gard glasfolie elimineert tot 99% van de schadelijke UVA- en UVB-stralen. Deze kunnen huidkanker veroorzaken. Onderzoek heeft aangetoond dat blootstelling aan de zon in een wagen extra schadelijk is omdat de meeste mensen in de wagen geen zonnecrème gebruiken. Solar Gard folie biedt dezelfde bescherming als een zonnecrème met factor 285 of hoger!
 3. Veiliger rijden
  Glasfolie vermindert verblinding door de zon, sneeuw en koplampen: de zichtbaarheid neemt toe en het is veiliger rijden.
 4. Bescherming tegen glasscherven bij ongeval met glasbreuk
  Solar Gard glasfolie helpt glas samen te houden wanneer het breekt: bij een ongeval met glasbreuk zijn de inzittenden van de wagen beschermd tegen glasscherven.
 5. Meer privacy
  Door de ramen van uw wagen te tinten, verhoogt u uw privacy en vermindert u de inkijk. Glasfolie is goedkoper dan privacyglas. U heeft een ruime keuze aan verschillende tinten folies. Alle glasfolies moeten worden aangebracht volgens de lokale wetten ter zake.
 6. Bescherming van het interieur
  De combinatie van warmte- en UV-werende eigenschappen beschermt het interieur van de wagen tegen schade door de zonnestralen. Bekleding en vinyl verbleken niet en blijven langer mooi.
 7. Creëren van een persoonlijke look
  Met glasfolie kan u uw wagen een gepersonaliseerde en chique uitstraling geven. De Solar Gard glasfolie is verkrijgbaar in diverse tinten en kleuren.

zuurtags - reportage - tvbrussel

 

Rubenshuis Antwerpen
Meer lezen...

 

IPES gebouw St-Denijs Westrem
Meer lezen...

 

Koninklijke Vlaamse Schouwburg

 

NMBS Hasselt

 

St. Johns international school Waterloo

 

Fortis AG Roeselare

 
 

  © PROGLASS Belgium 2008 - info@proglass.be - www.proglass.be - ontwerp bthere.be